Aspergetijd
Asperges ook wel het “witte goud”genoemd, smaken voortreffelijk in combinatie met Parijse aardappeltjes en een paar heerlijke plakjes eigengemaakte beenham. Afgarneren met gesmolten roomboter of aspergesaus en fijngehakte bieslook. De beenham wordt in eigen worstmakerij geproduceerd.
Serveer daarbij een zachte droge witte wijn, bijvoorbeeld een Pinot Blanc uit de Elsace. Dan pas komt dit “witte goud” goed tot zijn recht.
Beenham
Uit eigen worstmakerij leveren wij een ambachtelijk beenham die uitstekend combineert met asperges. Kwaliteit asperges vragen om ham van grote kwaliteit.
Aspergeschotel
Een kant-en-klaar gerecht met asperges, ham en Hollandaise saus. Even opwarmen en u heeft een heerlijk gerecht op, tafel staan. De aspergeschotel is op ieder gewenst gewicht verkrijgbaar en wordt verpakt in magnetronbestendige verpakking.
Aspergesoep
Eet u asperge, vraag ook naar onze boerenham.